2022. május 10., kedd

2021 decemberi összefoglaló

A december is sok-sok sétával, még több munkával telt. Sokszor a hideg miatt képek sem készültek, csak igyekeztünk nem megfagyni, miközben a kutyák persze totál boldogan rohangáltak. Ez az első kép az egyik legszebb decemberi napon készült, nagyon szeretem. 


2021.12.02

Kuzuri és Shelby ölik egymást a kozmetikában, ez mindennapos egyébként akárki jön, aki szimpatikus a kölyköknek azzal játék van :)










2021.12.03

Napunk, séta és munka 👀



2021.12.04

Hajnali séta, én megfagytam ők nem. Majd a kozmiban Vatra nagypapája jött szépítkezni, igazából ők tényleg nem tagadhatják le egymást még ha akarnák sem :D Ő Monty azaz Gethsemane at Wendigo's Wind. Meg egy kis Misu poénkodás a nap végén. 




Ilyen az amikor elmegy az esze mindenkinek egyszerre, a két kölyök egymást öli, Misu meg az anyját, teljesen átlagos ez náluk :D



2021.12.05

Kuzuri és Archer átlagos egymásnak esése :D Bár ez egy fokkal durvább, mint ami szokott lenni, de az a lényeg hogy ezek ketten élvezik :D



2021.12.06

Kicsit megőrült ez a kettő... Archer egyébként nincs bezárva, az ő szabad döntése, hogy a ketrecben tartózkodik :)


Ez egy boldog nap volt nekik, óriási nagy hó esett és ezek az őrültek ezt borzasztóan élvezték, ahogy a képeken és a videón is látszik :)


Misuka is megbolondul ha labda van a közelben, itt például szerintem vízszintesben szambázik vagy nem tudom mi akar lenni ez a tekergés :D




2021.12.13



2021.12.15

Azzal szórakoztattam őket, hogy farkashangokat illetve sípolós játék hangjait játszottam nekik :D A reakciók igencsak aranyosak, imádtam :D


Szokásos séta, itt most nem labda, hanem frizbi után rohannak. 




Itt pedig Kuzuri szokásos őrült körbe rohangálása, minden egyes sétán, ahol nagy tere van rohanni :D



Annyit rohantak, hogy a hideg ellenére habzott a szájuk. 






Ez pedig már egy csodás naplemente, meg az őrült kutyák kilövése lassított felvételen :)





Ezek pedig már munkában készültek :)





2021.12.17

Ne tudom aznap mi lelte őket, de Misu fogta és lerágta a vadiúj székemnek ezt az ezüst díszalkatrészét, mindezt olyan csendben, halkan és észrevétlenül, hogy igazából fogalmam nincs hogy csinálta. Látszik a képen  hogy szánja-bánja a bűnét ugye? :D Qrva kutya nem lehet rá haragudni, csak ilyenkor mindig attól tartok, hogy nem csak szétrágta, hanem evett is belőle, de nem lett baja. Archie pedig kiszedett a szekrényből egy gombolyag kötözőzsineget és "játszott" vele. Teljesen lököttek...








2021.12.18

10 kutyával sétáltunk aznap, csináltam egy ilyen lassított felvételt ahogy elindulnak fekvésből, hát, nézzétek meg, a vége az lett hogy majdnem borultam :D A képek meg csak telefonnal, de én ezeket is nagyon szeretem visszanézni. 









2021.12.19

Apacs nálam volt megőrzésen aznap, teljesen jól elvan egymással a három testvér. Igaz ismerik egymást, viszonylag gyakran találkoznak. :)




2021.12.20

Misu és Kuzuri, elég rövid videó csak az elejét akartam elkapni ahogy Kuzuri rángatózik Misu előtt a padlón, hogy az vegye már észre hogy itt bizony most játék lesz :D





2021.12.22

Sheldon azaz Don Corleone at Wendigo's Wind járt a kozmetikában szépülni, de ennyivel nem úszta meg mert Kuzuri minden kölyökkel játszani akar, a többi a videón :D






2021.12.23

Az utolsó munkanap a tavalyi évben, és a jelen lévő óriási segítség ❤ Meg Kuzuri :D



2021.12.24

Kuzuri élvezte a Karácsonyt én nem szeretem, de erről nem a kutyák tehetnek. De mintha még pózolna is a fa előtt, persze nem maradhatott őrizet nélkül egy helyiségben a fával és a rajta lévő ehető dolgokkal, de pár fotó erejéig igen :)





2021.12.25

Nagyon jót és nagyot sétáltunk a kutyákkal, nem volt hideg, összejött egy kisebb csapat kutya aztán csak elindultunk, nálam volt a Nikon így készült egy csomó jó kép megint, ha lemaradtatok ITT MEG TUDJÁTOK NÉZNI. 


2021.12.26

Négy kutyával tereltünk egy keveset, most csak úgy szórakozásból, hideg is volt, idő se volt annyi, de a kutyák nagyon nagyon élvezték :) Plusz ott voltak még Beast (B2 alom) és Abigail (A2 alom) is, nem vittem gépet így is majd lefagyott a kezem és be minden másom, de a telefon ott volt. Nem lett sok értékelhető, inkább emléknek valók csak :)

Logan, avagy öreg róka nem vén róka :) Megy mintha muszáj lenne.















Kuzuri némileg hevesebben kezdte, így róla már csak azt teszem fel, ahol egy kicsit lehiggadt elfáradt. Közben az egyik bari ellopta Barbi sapkáját ez is megvan örökítve a videón :D 



Vatra




Beast





Abigail






Egy fáradt Picetke a nap végére :)



2021.12.29

Hope  - Armageddon at Wendigo's Wind és a gazdik látogattak meg minket aznap, sétáltunk egy jót :)



2021.12.30

Aznap is sétáltunk, szerencsére van egy jó kis társaság, akikből valaki majdnem mindig épp ráér, de hanem akkor meg egyedül megyek a kutyákkal.  Most hárman mentünk a csajokkal, másnap meg ketten Apacs gazdival, de teljesen mindegy, sétálni jó :) Sok-sok jó kép, egymást gyepáló kiskutyák ITT MEGNÉZHETED ha lemaradtál.



2021.12.31

Az év utolsó napja... Mintha ne is tél lett volna, hanem verőfényes tavasz, pulcsiban sétáltunk Sopronban a kutyákkal. Nagyon jó volt. Nem szeretnék belemenni mindenféle nyálas fogadkozásokba, hogy mi lesz jövőre, mert az a tapasztalat úgyis, hogy az nem úgy lesz. Csináljuk a dolgunkat, aztán valahogy mindig lesz. De mindenről beszámolok ami kutyás fronton történik velünk :)






Ezek pedig már este a kozmiban. Benn töltöttem velük az éjszakát, így egyszerűbb volt, mint otthon kirohangálni amikor petárdázik a fogyatékos társadalmi réteg. Volt idő rá, hát Logan is fürdött egyet. 






Mivel éjfél után volt a petárdázás és tüzijáték már tulajdonképpen elsején történt ez, de még az előző évhez tartozik úgy gondolom. A kutyákkal a kozmetikában maradtam éjszakára, mert itthon hetet nem hozhatok be a házba. Mindegyik kíváncsian, higgadtan viselte a zajt, egyáltalán nem féltek. 






Egy sokkal boldogabb új évet nekünk, mint ami a tavalyi volt!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése