2020. május 31., vasárnap

2020.03.07 - Z - alom

Február végén megszületett a Z - almunk. Egy kicsit történelmi alom ez most, hiszen végig értem az ABC betűin a nevekkel. Ezekben az almokban persze benne van minden olyan alom is, ami a Wendigo's Wind kennelnév alatt született, de nem nálam. 

26 betű, 26 alom, 18 év alatt, sok csodálatos kutya, szép emlék, siker barátok, sok nevetés néha sírás. Nosztalgikus hangulatom lett most kicsit, és azt hiszem, ha lesz időm, ez megér egy összefoglaló posztot, ez már történelem. 

De most nézzük ezeket a babákat :) Orsi végre beszerzett magának egy jó kis fényképezőt, így kaptam a picikről sok-sok jó képet! Itt most kicsit összefoglalva az egy napos képek és alattuk a 11 napos kori képek. Irtó aranyosak voltak. ❤️




Zorro, az egy szem fiú az alomban (a 11 napos kori képeken már a neveik is ott vannak, a következő róluk szóló posztban azt is kifejtem ki miért kapta a nevét :)









Maya ❤️









Nera ❤️








Nukka ❤️ akiről nem kaptam egy napos kori képeket, mert Orsi lányos zavarában, vagy inkább a kimerültségtől szegény kétszer küldte egy kiskutyáról, de sebaj, akkor még nem tudtuk, hogy ő lesz a kennel következő kis szukája, ráadásul fotós gazdija van, így nem tartok attól, hogy nem látom sokat :D





Egyedüli feketeként Coco ❤️










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése