2020. május 24., vasárnap

2020. januári összefoglaló


A január gyakorlatilag kizárólag az Y alom cseperedéséről szólt, illetve néhányan el is költöztek ebben a hónapban már. Lássuk az eseményeket sorban :)

2020.01.02

Megtörtént a kicsik alomtesztje, erről korábban ITT OLVASHATTATOK



2020.01.04

A kiskutyák vidáman tépkedik a nadrágom szárát továbbra is, valamiért ez az egyik kedvenc szórakozásuk, ha kinn vagyok közöttük :D Vagy Misut tépik, de ő jobban viseli :)



Nagyon ritka pillanat az, amikor az összes kicsi elfárad és elalszik, na ez ilyen volt. természetesen volt meleg helyük, sőt az infra is sokáig ment nekik még éjszaka, hiszen januárban még hideg volt, de itt most elnyomta őket az álom, Misu pedig mint egy kis őrangyal közéjük telepedett. Nem volt szívem felkelteni őket, inkább készült néhány fotó. 




Kajára várnak, persze nem csendben, és nyugodtan, hanem visítva, mert attól a kaja előbb megérkezik, nyilván :D Mindenesetre iszonyat cukik




2020.01.05

A kiskutyákat sokszor tréningeztem zajra, most kiegészítettük azzal, hogy kaptak pár dobozt, meg ládát, hogy úgy tudjanak játszani, hogy különböző felületek, illetve magasságok vannak a talpacskáik alatt, közben pedig flakonnal és fémtálakkal éles zajokat keltek nekik. Fontos, hogy ne féljenek a zajoktól, hiszen lehet, hogy megijednek, azonban mivel nem kíséri semmilyen negatív hatás a zajt, ezért közömbösek lesznek rá, nem fognak félni. Az ilyen videók miatt szoktak a kanapékutyások letiltani :D Misu természetesen lelkesen segít mindenben.



Így néz ki, ha viszem nekik a kaját. Hangosan követelik a jussukat :D 



Olyanok mint egy éhes sáskahad, majdnem szétszedik szegény Vatrát egy kis kajáért, pedig hát kapnak bőven :) De olyan aranyosak :)



Aznap egész jó képek születtek arról, hogy Misu az anyját tépi, illetve a kiskutyákról az udvaron. Volt már fenn egy külön posztként, de aki nem látta ITT MEGNÉZHETI. 


2020.01.09

Az a szerencsétlen áldozat egy úgynevezett harci kutya :D Csak a borderek lehengerlő stílusa miatt kénytelen volt megadni magát. Senki nem bántotta a másikat egyébként, Nafta is csak mutogatja, de nem használja a fogait, ez esetben teljesen jogos volt, mert a kisállat meglehetősen szemtelen :)



Néha egy-egy kedves vendégem vagy szomszédom meglep ezzel azzal :) A ribizlilekváros-marcipános szívsütikre a kutyák is felkapták a fejüket, de ilyesmit nem kapnak. 



Munka után a kocsmában lazulunk. A gyereket már menthetetlenül elrontottam... :D



2020.01.10

Yggdrasil költözött el aznap :) A búcsú soha nem vidám, de aztán mikor látom a babákat az új helyükön, hogy jó helyre kerültek, olyankor már jó :) Yggdrasil most már Sidney és hát nem egyszerű kölyök lett belőle. Ezek a képek mind a költözésének napján készültek, de későbbről is hozok majd róla.





Tricolor troll, elnézzük neki, mert imádnivaló :D









Te leszel az új anyukám? Hát jó... ♥️




2020.01.12.

Ziggy - azaz hivatalosan You're Gonna Go Far Kid at Wendigo's Wind költözése :)



Annyira hülyék... 



2020.01.19

Erre jártak Kimbo (Xplorer Of Worlds at Wendigo's Wind) gazdái, na jó nem egészen véletlenül, de ha már nem messze volt dolguk, akkor természetesen meglátogattak. Gyönyörű alom, még így is, hogy nyakig sárosak :) Anyuka lazára vette a dolgot, cucc kimosható, autóba takaró teríthető, de ezek a mosolyok megérik akkor is ha minden két és négylábú NAGYON koszos lett :D



Nem csak a vendégek, a saját kutyák sem kímélték magukat aznap, mert hát tombolni, játszani esőben és sárban is kell...  ilyenkor örülök, hogy nem lakásban laknak :D Megszárad, lepereg, tiszta. Így utólag már nagyon viccesek ezek a képek, akkor nem annyira volt az :D







Csimike levadássza a seprűt, de keményen :D El se engedné semmi pénzért, micsoda kis őrző-védő vér szorult ebbe a picike tricolor állatba :D



2020.01.22

Oltáson jártunk a még nálam lévő kiskutyákkal. Tesóm eljött velem, az autót teleterítettem mosható cuccokkal, mert jó kiskutya szokás szerint természetesen az autóban pisilni és kakilni is kell, ez törvényszerű :D De legalább nem hánytak... a képek persze akkor készültek, amikor a parkolóban várakoztunk, menet közben a kölykök nem mászhattak előre és vezetés közben nem fotózok. Nagyon kíváncsian nézelődtek az autóból, nem úgy néztek ki, mint akik életükben először utaznak. Ez már a második oltás volt nekik, az elsőnél mindig ki szokott jönni az állatorvos.






2020.01.23


Hara, azaz Ynner Love at Wendigo's Wind is elköltözött még januárban, ezek a képek most róla szólnak. Nagyon boldog kiskutya most is, rendszeresen látom képeken, videókon, nagyon kedves gazdikat szerzett magának :) Büszke vagyok erre a kiskutyára, a fürdetést, szárítást egyaránt jól viselte, nem zavarta a csapató hangja is, okos, bátor baba. Nem mellesleg igazi kis Vatra klón, az arca, a kifejezései, de még a keresztbe tett lábakkal való fekvés is egy az egyben anyja :D 














Hara fürdés után :)




2020.01.25


Dieselt is elkaptam aznap fürdeni, ráadásul január ide vagy oda, alig maradt szőre, de azért meg nem fagyott utána sem.



Kedvenc kávézó, és az egyik ott dolgozók egyike Dizivel, aki mindenféle hülyeségre hajlandó, ahogy ott mindenki IS, ezért is szeretünk oda járni :D




2020.01.31

Jeles nap volt ez :) ekkor készültek a LeClway kennel gyönyörű D babái, és Ticiána segített nekem standardképeket csinálni a kutyákról, Misuról és Stiflerről. Ez külön poszt formájában ITT MEGNÉZHETŐ, érdemes.



Fedeztetés után gyors fürdés, mert hát az ifjú vőlegényről képek is készültek, lásd feljebb linkelve a posztot.



Ez pedig már ismét a kávézó :) "Ugye adsz nekem a kekszedből?"  - nézés Misunkától :) Jaj annyira kis manipulátor :D 




Később pedig jót pihentek, miközben mi beszélgettünk :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése