2020. május 17., vasárnap

2020.01.31 - Stifler és Misu

Ezek a fantasztikus képek Molnár Ticiána, a LeClway kennel tulajdonosának a közreműködésével készültek, mégpedig azon a napon, amikor eljöttek, hogy Stiflerrel fedeztessék az egyik szukájukat, Angelt. Misunak is természetesen jelen kellett lennie, hiszen ő meg Ticiána fedezőkanjának, Slavennek és az én Naftámnak a közös gyereke. Ezen apropóból készítettük a képeket, én fotóztam, de Tici felszerelésével, hasonló, mint az enyém, ami a fényképezőgépet illeti, viszont a telezoomot, ami rajta volt, azt ki kellett próbálnom :) Klassz volt, szinte végigbeszélgettük az egész napot, közben fotóztunk, majd a kedvenc kávézónkban nézegettük a képeket, amik készültek és némi eszmecsere is történt szakmailag. Örülök neki, hogy ilyen formában tudunk együtt dolgozni, köszönöm Nektek ezúton is! :)

(hozzátenném, hogy a képeket nagyon erőteljesen kicsinyítve teszem fel, ezért a minőséget nem teljesen adják vissza, de azért a januári fényviszonyokhoz képest teljesen elégedettek voltuk)

(Follow The Road at Wendigo's Wind "Logan" x HJCH, HCH, Srb.CH Original Prankster at Wendigo's Wind "Nafta")













(Multi JCH. ICH. HWT Alderaan In The Name Of Love "Slaven" X HJCH. HCH. HSCH Original Prankster at Wendigo's Wind "Nafta")





















Ketten együtt :) Ha jól megnéztétek, mindkettőnek Nafta az anyukája, féltestvérek :)






Stiflert természetesen kötelezi a neve... telibehugyozta Misunkát... és azóta már nem először... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése