2019. június 2., vasárnap

2019.01.20 - Túra a Kányavári szigeten

Hirtelen jött ötletként csináltunk egy mini kennel találkozót, Évi azt mondta, hogy mindig ő jön felém, menjek most én arra, és a túra helyszíneként javasolta a Kányavári szigetet, ami nem túl nagy, de beszélgetős sétához azért ideális volt és gyönyörű is. Nagy tér a kutyáknak a futáshoz, víz, ami január derekán annyira nem ideális, de a zakkant kutyáim nem foglalkoznak azzal mi mikor ideális, így is fürödtek. A nikonnak a januári hőmérséklet nem kedvez annyira mert belassul az autófókusz ezért inkább csak csoportképek készültek, abból viszont jó sok, de azért lesz még más is :)

Ezek még a séta elején, helyben maradás majd elhangzott a bűvös és szokásos "mehetsz" vezényszó is. 







A tóparton is megismételtük ugyanezt, gyönyörű szép hely még a hideg és halottnak tűnő januárban is. Imádom egyébként a végén a velem szembe száguldó kutyák képét :D









Lassított felvétel az elindulásukról :D



Előkerült egy puller is, amit a kanok kizárólag nem rendeltetésszerűen használtak, de hát az a fő, hogy jól érezzék magukat és az, hogy jól elfáradjanak, ezt pedig a legegyszerűbb vagy dobálós vagy valamilyen húzogatós játékkal elérni :)






Pados csoportkép, szeretem ezeket is, mert így több sorban jobban mutatnak a kutyák.





Itt is van rohangálós és padról elindulós lassított videó. Látványos nagyon. 





Aztán elértünk egy játszótérre, ahol a gyerekek igazán kiélhették magukat, meg én is a "csináljunk hülyét a kutyákból a saját és az ő szórakoztatásukra" hajlamomat is :D Vattuszka feje mindent elmond, rá van írva a véleménye rólam és a fotózásról is :)






Volt egy drón is az egyik gazdimnál, hát csinált képeket azzal is, imádom! Szerintem még sose láttam így magunkat, de ami késik nem múlik, vannak erre vonatkozó terveink a jövőre nézve is. Van néhány őrült gazdim szerencsére. 




Ez a szigetre átvezető fahíd, fantasztikus építmény, plusz mivel le lehet látni róla, jó volt a kutyáknak is tréningnek, volt aki óvatosan közlekedett csak rajta mert lenéztek a rések között :D Nem kellett volna, de szerencsére mindegyik felülkerekedett a pillanatnyi riadalmon, és vígan rohangáltak a hídon. 





Kilátás a hídról, bár ez kevésbé látszik, de tele volt a víz madarakkal ❤️



Csináltunk tesófotókat is Daenerys és Bonnie vettek részt a sétán a T alomból. Ez az egy lett használható, de ezen is úgy néznek, hogy hagyjuk már békén őket :)




Valamiért nagyon nem akartak egymás közelében maradni :D

 

 


Egyesével már vállalhatóbbak lettek, ő itt Daenerys - Thunderstruck at Wendigo's Wind 






Ő pedig Bonnie - Tainted Love at Wendigo's Wind





Jó volt nagyon tervezünk is még ilyesmiket, csak egy a baj ezzel, az idő rohan, a munka sok, a tennivaló sok, de ezekre muszáj lesz időt szakítani :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése