2019. június 16., vasárnap

2019 márciusi összefoglaló

Március 1.

Logan volt velem dolgozni és fürdött is, olyan szép ez a kutya ❤️




Munka után beugrottunk egy kávéra szokás szerint. Logan talált magának egy áldozatot, aki jól lefárasztotta miközben a kávé is elfogyott.



Március 6.

Most Vatra játszotta ugyanazt, mint előzőleg Logan. Lassan úgy kellene kávézóba járnom, hogy viszek magammal valami huzakodásra alkalmas kutyajátékot, mert már tudják, hogy a kukában mindig van műanyag palack, csak az nem épp a legjobb játék, ha azt egy kutya úgy műveli mint az enyémek. 



Természetesen nem csak játékra használják ki a helyzetet, hanem hasvakartatásra is. 



Március 8.

Videó és képek arról, hogy hogy is néznek ki a vadak esőben, sárban :) Ilyenkor NEM szeretném, hogy mind a nyakamba ugorjon egy kis szeretgetésért, majd ha megszáradtak :)






Március 9.

Kajaszállítmány marhavágásból. A blog rendszeres olvasói tudják, hogy az ebek nálam nyerskaján élnek, már évek óta. Ha valahol állatot vágnak, onnan elhozom a lehulló nyesedéket, ezt hatalmas érdeklődés kíséri mindig a kutyák körében. Vattuszka mint minőségellenőr :)



Március 10.

Úgy gondolom eléggé kifejezően tudja közölni velem, hogy mit is szeretne. ♥️



Március 11.

Az aznapi szokásos programon ma Diesel kísért el, munka aztán kávézó. Ő is maximálisan kihasználja az embereket, de ő legalább viszontszeret mindenkit :)







Március 12.

Móni barátnőm meglátogatott Ninjával :) Aki először kicsit megszeppent az őt megrohanó falkától, de aztán próbált játszani a nagyival, aki ezt különösebben nem tolerálta :D Aztán talált egy darabka marhabőrt és azt kisajátította magának és cipelte az udvaron mindenfelé. Azért jöttek, hogy a fülét megragasszam, bár igazából nem állt neki rosszul gyárilag sem, de biztos ami tuti :)








Március 14.

Mindenki azt hiszi, hogy Vatra szemei kékek. Nos az igazság itt van :)





Március 18.

Vatra az Vatra :D




Március 20.

Naftára került a sor a fürdetéssel, muszáj őket rendszeresen, mert dagonyázó vadmalacok időnként. A két kiállítási kutyámat pedig elég gyakran fürdetem és vastagon kapja a szőrük a kondicionálót is, illetve egyéb szőrépítő szereket, hogy szépek legyenek a kiállításokra :)



Szárítás :)




Március 23.

Kávézás a fiúkkal :)



...és ezennel a hat hónapos lemaradás már csak kettő :D Sok kutyás esemény történik a házunk táján, kövessetek, iratkozzatok fel a blog bejegyzéseire, ha szeretnétek azonnal értesülni a dolgokról :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése