2018. február 20., kedd

2017.11.17 - Valami különleges vacsora

Hát, ilyet is ritkán esznek, annyira, hogy még soha nem ettek. Nanduhús. Hogy honnan? Hobbiállatok voltak valakinél, de mivel nagyobb a szemük, mint az agyuk, inkább megfagytak a novemberi esőben, mint hogy bemenjenek a meleg, szalmás helyükre. Hát ők rosszul jártak, a kutyáim meg jól. Két hetet fagyasztottam őket az esetleges paraziták miatt, aztán hadd szóljon. Itt épp a combocskákat készülnek elfogyasztani az ebek, majd ez meg is történik. Kényes gyomrúak, nyers hússal nem etetők, nyers hús adását szentségtörésnek gondolók forduljanak el. A képek minősége kritikán aluli, nem ez volt az érdekes most.

Cukin várakoznak pofákat vágva :)

DSC_3751


DSC_3752

DSC_3755


Aztán elfogyasztják a cuccot :)

DSC_3757

DSC_3759

DSC_3761

DSC_3762

DSC_3763

DSC_3764

DSC_3765

DSC_3766

DSC_3767


Szerintem ízlett neki...

DSC_3768


2 megjegyzés:

  1. Hű, de jól néz ki, szép vörös hús. Most recepten töröm a fejem! Pont arra gondoltam, hogy mivel egykének vagyok az anyja, aki ráadásul farkas szerű(dingó, mindegy) jó lenne esetleg áttérni a nyers etetésre, mert egy kutyánál megoldható. Úgyis kell majd egy másik mélyhűtő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A múltkor a National Geographyn asszem, hódból csináltak valami extra szuperül kinéző kaját :D Hát hód vagy nem hód, biztos megkóstoltam volna!

      Törlés