Hát, ilyet is ritkán esznek, annyira, hogy még soha nem ettek. Nanduhús. Hogy honnan? Hobbiállatok voltak valakinél, de mivel nagyobb a szemük, mint az agyuk, inkább megfagytak a novemberi esőben, mint hogy bemenjenek a meleg, szalmás helyükre. Hát ők rosszul jártak, a kutyáim meg jól. Két hetet fagyasztottam őket az esetleges paraziták miatt, aztán hadd szóljon. Itt épp a combocskákat készülnek elfogyasztani az ebek, majd ez meg is történik. Kényes gyomrúak, nyers hússal nem etetők, nyers hús adását szentségtörésnek gondolók forduljanak el. A képek minősége kritikán aluli, nem ez volt az érdekes most.
Cukin várakoznak pofákat vágva :)
Aztán elfogyasztják a cuccot :)
Szerintem ízlett neki...
Hű, de jól néz ki, szép vörös hús. Most recepten töröm a fejem! Pont arra gondoltam, hogy mivel egykének vagyok az anyja, aki ráadásul farkas szerű(dingó, mindegy) jó lenne esetleg áttérni a nyers etetésre, mert egy kutyánál megoldható. Úgyis kell majd egy másik mélyhűtő.
VálaszTörlésA múltkor a National Geographyn asszem, hódból csináltak valami extra szuperül kinéző kaját :D Hát hód vagy nem hód, biztos megkóstoltam volna!
Törlés