2018. február 22., csütörtök

2017.11.23 - Necco fürdik

Időnként nekik is kijár, főleg mivel imádnak a sárban rohangálni és kinti kutyák (sajnos egyelőre, de ez nem rajtam múlik most) Necco erősen elkezdett vedleni, bár még nem volt vállalhatatlan a szőre, úgy gondoltam fürödjön egyet, rá fér. 

Itt már volt sejtése arról, mi fog következni. 14 és fél éve minden tapasztalatát beleadta a szemrehányó tekintetbe, hogy hátha meggondolom magam, de sajnos nem így történt :)

DSC_3715



Hős, habos :) Nem kellett ám végig állnia, tekintettel a korára és a tavaly előtti lábsérülésére, de ameddig neki jólesett addig miért ne? Csak a sampon kiöblítésekor állítottam fel. 

DSC_3718


Szárításkor is feküdt, itt már majdnem készen, tappancsok megnyírva, karmok levágva, neki egészségügyi okokból már lenyírom a fenekén és a szoknyáján is a szőrt, sokkal könnyebb tisztán tartani, nem ragad bele esetlegesen a kaki (nem mintha az olyan gyakori lenne szerencsére) nem lóg bele a tócsába amikor pisil, nem kell folyton fésülgetni, ennyi idősen már igyekszem nem macerálni őket nagyon ilyesmivel. Őt nem zavarja, nekem meg nem kell folyton mosni/fürdetni/fésülni őket. 

DSC_3720

DSC_3721


Na leveszel már innen? Hol van a beígért kekszem is????

DSC_3725


Természetesen a megszárított, csomómentes és csillogó bundát neki még után kell igazítania :) De mind ezt csinálják :)

DSC_3726


A jól megérdemelt keksz (és reklamáció a mennyiség miatt)

DSC_3732

DSC_3734

DSC_3728

DSC_3729

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése