2018. február 24., szombat

2017.12.02 - Megfagyott világ

Az elképzelés: Békés, csendes, elmélázós séta, a szeretett falkával. Testi, lelki feltöltődés. Gyönyörködés a szabadságtól boldog kis kutyatestekben, ahogy egymással kergetőzve vidáman játszanak. Rácsodálkozás a természet szépségeire, a fagy alkotta zúzmarás, szépséges, fehér világra... friss levegő, egészséges mozgás.

A valóság: Folyamatos nézelődés, megvan-e mindenki, visszasétálás Jessieért, aki süket már ennyi idősen, nem hallja ha hívom, és hajlamos leragadni szagoknál, Necco biztatása, hogy gyere már öreg, miatta lassan megyünk, mert a légcsőszűkület már néha akadályozza őt a gyors haladásban, veszekedés Vatrával, mert természetesen minden vadat észrevesz, van bőven ezen a területen, és Vatra folyton feszegeti a határokat, hogy elrohanhat-e vagy megtépem miatta, néha kiabálás Tiginek és Naftának, mert túl messze vannak, és folyamatos nézelődés, nem jönnek-e vadászok. Sétákon két értelmes kutyám van :) Logan és Diesel, akik még nem túl öregek ahhoz, hogy süketség és egyéb dolgok miatt elvesszenek, és nem túl fiatalok ahhoz, hogy vigye őket a fiatalságuk bolondsága. A többieknek sétán sokszor elmennek otthonról... de ennyi tombolás kell nekik. :)

Kicsit szomorkás a koruk miatt, kicsit stresszes, kicsit őrület egy ekkora falkával sétálni. De Szeretem. Ők is szeretik. A képre kattintva nagyobban is megnyílik. Csodaszép, hideg, megfagyott világ. 

DSC_3917__

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése