2022. április 16., szombat

2021 augusztusi összefoglaló

Nagyon sokat sétáltunk és még többet dolgoztunk abban a hónapban.  

Még az előző hónap végén történt, hogy Diesel alig tudott lábra állni és belázasodott, persze rohantam vele az ügyeletre Sopronba, közben próbáltam elérni a Fúziovetet is (visszahívtak). A tüdőröntgen rendben volt, tovább lett küldve Budapestre is, a labor valami erős gyulladást jelzett a szervezetében ezért kapott antibiotikumot. Ez a nem tud lábra állni ez olyan volt, mintha gyenge lett volna a hátulja, mint amikor egyensúlyzavaruk vagy gerincproblémájuk van. Az orvosok szerint ennek a daganathoz csak úgy lehetett köze, hogy az továbbterjedt a gerincre. Ha nem javult volna, akkor vittem volna CT-re vagy MR-re de pár nap alatt ebből helyrejött, így azt hittük minden rendben. Sajnos nem volt. A negatív röntgen ellenére augusztus végén egy vasárnapra virradóan alig kapott levegőt, feltelt a mellkasa folyadékkal, akkor is rohantam vele Budapestre mert az ügyeleten nem mertek hozzányúlni és a négy héttel azelőtti tüdőröntgen, ami teljesen rendben volt, negatív volt, most azt mutatta, hogy alig látszik a tüdő a rengeteg folyadéktól, amitől meg levegőt nem kap... a két esemény között mindössze röpke négy hét telt csak el, úgyhogy a daganat iszonyatosan agresszívan tért vissza. Augusztusban még jól volt, aztán szeptemberben már nem annyira :( De azt a következő hónaphoz írom le.

2021.08.02

Sétáltunk Sopronban a kempingben egy rakat kutyával






2021.08.04

Reggel, vagyis inkább hajnalban már kinn voltam a bandával, csodás képek születtek a hajnali harmatban az új gépvázzal, ITT A POSZT ha lemaradtatok róla. 

Ez pedig már az esti levezető séta, mielőtt hazamentünk, csak a közeli parkban, de arra elég, hogy egy kicsit levezessék az energiáikat :)




2021.08.05

Archer és Kuzuri szokásos nem normális rohangálása sétán :)




2021.08.07

Ninja járt nálam a kozmetikában, meg is örökítettük néhány szép képen, amit ITT MEG TUDTOK NÉZNI, hiszen született róla is egy külön blogbejegyzés. Illetve aznap sétáltunk is oda is vittem a gépet, ha már a melóban velem volt, úgyhogy arról is készült néhány nagyon szép kép (amennyiben szépnek nevezhető, hogy Misu meg akarja etetni magát a bátyjával) ITT NÉZHETŐ meg. 


2021.08.09

A kisasszony újabban rászokott, hogy mindenféle játékot a mancsai közé vesz, miközben hanyatt fekszik és azzal szórakozik, hogy meg bírja-e tartani :D Azt itt épp nem sikerült elkapni, de lesz olyan is :)



2021.08.10

Kirándultunk egyet a falkával egy nagyon szép vízpartra, fotóztam is, Shelbyről elképesztő képek születtek, de a többiek is élvezték a melegben a pancsolást, ITT TUDJÁTOK MEGNÉZNI. 


2021.08.15

Amikor meleg van és tombol a nyár de épp nem megyünk vízpartra, akkor ilyen ládákba töltök vizet a kutyáknak, hogy egy kicsit lehűtsék magukat. Kuzurinak talán még öt perc is kell, hogy az összes vizet kipocsálja :D Persze a bolond gazdája azonnal megy a vödörrel és hoz neki bele még...






Persze a meleg az ordításban egyáltalán nem akadályozza meg őket :D








2021.08.19

Te valamit eszel! Adsz belőle?



2021.08.20

Misu szülinapja volt aznap, ennek örömére egész napos kutyás programokat terveztem, ezt meg is valósítottuk, hosszú poszt sok-sok képpel, rengeteg Wendigo's Wind utóddal, csoportképekkel, akcióképekkel, vizes képekkel ITT A LINKEN :)






2021.08.21

Sokat nem pihentem az egész napos kutyákkal rohangálás után, másnap a Bakony felé vettem az irányt, fotókat szerettem volna készíteni aközel egy hónapos D2 kiskutyákról. Nagyon jól sikerültek, figyelem cukiságfaktor az egekben, de azért nézzétek csak meg őket mégpedig ITT A LINKEN.


2021.08.23

Sétáltunk az esőben, mert ha esik ha fúj, menni kell velük :)






2021.08.27

A csapat sétán. 




2021.08.28

Csak sima átlagos séta, szemfülesek észrevehetik, hogy eggyel több kiskutya szerepel ezeken a videókon, nálam vendégeskedett Apacs, ameddig a gazdi valahol egy messzi városban flyball versenyen segédkezett :) Az első videó sétán készült, a második már otthon. 











2021.08.29

Nem is értem ilyenkor miért állnak meg az emberek és néznek percekig... hiszen más is sétál kutyákkal, nem? :D







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése