2019. május 21., kedd

2018 november/2

A telefonos novemberi képek és videók második felvonása következik most, vannak benne kifejezetten vicces pillanatok is, de nem mind az. Ez az első kép november 18.-án készült a csipet csapat reggelije közben. Még jól volt Jessie is, aki alig egy hónappal később néhány nap alatt itt hagyott minket, 15 évesen és 3 hónaposan. Itt még teljesen egészséges volt ❤️



Másnap járt nálam Anulu a kozmetikában, mindig nagy öröm, ha saját gyerekek is meglátogatnak. Róla volt külön poszt is, mert nálam volt a Nikon és fotóztunk, de ez a smárolós ott nincs fenn :)



Anulu után Tigi is fürdött, mert randija volt aznap. Ilyen szép lett a vaddisznó:






Ez a videó a sikeres randi után készült róla, elég boldog vadállatnak tűnik :D Szétrámolta az ágyat, dünnyögött nekem és boldogan fetrengett egész délután, ez van a fenti képeken meg a lenti videón is amúgy :)




A következő képek és videók 11.24-én készültek, a közel hat hetes bandáról:

Narancs, akire rá van írva, hogy pont olyan kis életrevaló gyökér lesz, mint az anyja, Vatra




Lulu és a rohanó Ninja



Lulu ❤️❤️❤️




Ezen a videón pedig játszanak az udvaron :) Azt a nagy gödröt a nagyok ásták ki, mindenhol ásnak, mert élvezik, a kicsiknek meg nagyon tetszett.




Ezek pedig már másnap, nem is olyan jók, mint a kinti képek :)

Lulu a bűbáj, mindegyik kiskutyámat imádom, de ez a kis szürke állatka volt a kedvenc. 



Éhes kis csipuszbanda ❤️



Mázsálás, féreghajtás hat hetesen :)

Mini és Lulu, jó Mini eleve kisebb volt de azért a többiek négy kg körüli súlya hat hetesen megdöbbentett. Nyerskosztos mama, erős csontú papa, és itt az eredmény :)

 


Narancs és Duplo, Ninjáról nincs, mert folyton öngyilkos merényletekre tett kísérletet így őt két kézzel tartottam a méréshez :D

 


Egy kis alapozó rongyozás főképp Ninjával, de a végén beszállnak mások is. 




Egy kis alapozás egy puha ronggyal, jelen esetben egy kiszuperált törölközővel. A hasonló videókért ostoba külföldiek már állatkínzónak tituláltak, de nem fog különösebben érdekelni a jövőben. A kölyköknek kell a szocializáció, minden téren. Lesz ennél sokkal keményebb szocializáció-tréninges videó is :D



Hat hetes kiskutyák így várják a kaját :) A széttépett újságpapír is az ő művük, de remekül használható a helyükön, a sarokba leterítve, mert arra piszkítanak, hat hetes koruk után már ügyesen egy helyre, így könnyű volt őket takarítani is. 




Lenyúltak egy pórázt és randalíroztak vele a garázsban, arra figyeltem, hogy ne fogják meg a karabinert, de olyan lelkesen játszottak vele, hogy nem volt szívem elvenni tőlük :)




Végén pedig Lulu, aki kissé, hm, rombolóként viselkedett :D







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése