2021. március 28., vasárnap

A falkám :)

Ezek a képek egy olyan napon készültek, amikor itt volt nálam Ninja is megőrzésen, mert a gazdik valahova utaztak. Ameddig fárasztottam őket, labdáztunk, gondoltam legyenek már megörökítve is, úgyis régen készültek róluk portrék. Az időjárás persze nem volt túl szép, de azért mindenkiről sikerült legalább egy értékelhető portré. Persze a képek többsége most is a játékról, az őrültködésről szól. Aki nem ismeri őket (ki ne ismerné őket? :D ) az a nevükre kattintva sok-sok képet talál majd mindenkiről :)


Logan, a rangidős a csapatban, gyönyörű farkasom, még most is az övé minden labda ami eldobásra kerül, akkor is ha nem ő hozta vissza, az mindegy, elveszi :D Decemberben betöltötte a 13. életévét. 





Diesel, avagy Miss Fülszőr :) Bár amióta be volt az egyik füle gyulladva azóta kicsit lejjebb tartja, mert volt neki egy kis hematóma benne, de ettől még ő Miss Fülszőr marad ❤







Na nekem az a furcsa, hogy Nafta is lassan nyugdíjas, aztán még csak most született...






Tigi a Tankocska :D







Vatra aki önmaga is egy igazi, létező MÉM :D






Misu, aki Csincsi és egy igazi szerelemkiskutya ❤







Ninja, illetve a szülei, rettenetesen élvezték a családi fotózást. Mondom rettenetesen :D Alig várták, hogy inkább mehessenek a labda vagy bármi más után, csak ne egy helyben kelljen feküdni :D













Ami nem maradhat el :)




Na és a végére amit a legjobban szeret az egész falka, sok mindent szerintem nem kell hozzáfűznöm :) Lételem nekik az őrült rohanás, a játék, az egymás cibálása :)

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése