2020. július 5., vasárnap

2020.04.19 - Költöznek a Z alom kiskutyái


Picit összevont poszt lett ez is, mert egyszerre akartam a költöző kiskutyákról írni, de négy kölyök egy napon költözött, az utolsó kislány viszont két héttel később. 

Ezeket a képeket Orsiék kertjében készítettem róluk, ameddig vártuk a gazdikat, illetve egy részüket már akkor, amikor ott voltak :) 












Coco gazdija érkezett először, a szerelem első látásra kölcsönös volt :) Már az érkezése előtt kinézték neki a lakóhelyük egyik legjobb kozmetikusát, ráadásul több kiskutyám is él már arrafelé, unatkozni sem fog, gyönyörű kiskutya volt és ez azóta sem változott, pedig már erősen kamaszodnak azóta. 






Majd Zorro következett, aki szerencsére itt van, tőlem kb. 25 km-re és azóta is csak jó híreket hallok róla :) A képen picit megszeppenve, de ez azóta már elmúlt. Beszéltünk róla, hogy elhozom a kicsit magammal, de úgy voltunk vele, hogy jó ha látják a gazdik, hogy hol nevelkedtek a kölykök és hát találkozni szeretett volna velük Orsi is, így eljöttek Zorroért :)



Nera egy nagyon ambiciózus gazdihoz került, aki már most alapozza neki az agility karriert, de ilyen névvel (hisz a név kötelez!) nincs mitől tartaniuk :)



Nukka meg... hát :D Kedves barátaimhoz, akikkel a kedvenc elfoglaltságunk szívni egymás vérét, de pusztán szeretetből, tényleg :D Reni a Fénymesék fotósa, terápiás kutyákkal foglalkozik, hobbiból agility és frizbi, plusz most már sokszor találkozunk is szerencsére a kutyaiskolában is ahova mi is járunk. Nukka aktív résztvevője lesz a blognak és az én életemnek is, hiszen közös kiskutyánk Reniékkel 💗




Maja, szintén egy nagyon sportos, aktív életet élő családba került, róla is sok-sok képet küld a gazdi szerencsére. Kell is mellé az elhivatottság, hiszen Maja már első percben torokra támadott :D A gazdik kicsit el is érzékenyültek, amikor a meglátták Maját élőben is, de ezt mi örömmel láttuk, hiszen egy picike életről beszélünk, és ha már ismeretlenül is ennyire szeretik és örülnek neki, az csakis jót jelent ♡








Majáról  készült néhány játszós kép is még a végén :) Nem lesz egyszerű a gyermek :D








Azt hiszem nagyon-nagyon szerencsések vagyunk ezzel az alommal, hogy ilyen tökéletes családba került mindegyik. Köszönjük Nektek Z - gazdik. Furcsa érzés ez nekem, hisz újra kezdjük az abc betűit a következő alommal. Az évek csak úgy elrepültek, nem is olyan régen volt, hogy az első kiskutyámat megvettem, a Fly-jal való első találkozásom emléke olyan élénk, mintha csak tegnap történt volna. Egy életre megváltozott ott minden. Mindig ez jut eszembe, amikor egy-egy kiskutyánk az új családjába költözik. Kívánok Nektek annyi örömet és kalandot, amennyit nekem hoztak az életembe a kutyáim. ❤️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése