2020. július 11., szombat

2020 áprilisi összefoglaló

Az április hónap viszonylag csendesen telt, főképp a vírus miatt persze, de az élet azért nem állt meg, főképp a kutyák miatt nem. Mutatom mi történt áprilisban :)


2020.04.01

Otthon voltunk, rám fért a pihenés amúgy is, úgyhogy jobbnál jobb ötletekkel szórakoztattam a kutyákat és magamat is, nem biztos, hogy ezt ők is annyira élvezték, mint én, kivéve Misut, aki még ifjú és lelkes és mindennek IS örül :) Itt épp a hintaágyba zsúfolódtak be mindannyian. 



Ez pedig az akkor készült videó, a youtubeon több ezren látták, de én se tudom megunni SOHA. Imádom. Ezek az arcok :D



Ezeket a képeket feltöltöttem a border collies és a barfos csoportba is amikor szóba került, hogy ki hogyan ápolja a kutyája fogait. Természetesen óriási sikere volt. Most épp megint egy hasonló zsákmányon rágódnak. Végül is hol a gond? Természetes alapanyagból "készült" megfelelő méretű rágcsálnivaló, ami hasznos, mert tisztítja a fogaikat, szórakoztató, mert órákig elvannak vele és egészséges is. Tökéletes. 



Erre nem tudok mit mondani, természetesen hülye és kész :D




Sétálni voltunk és most videó készült, lassítva, arról, ahogy a kutyák elindulnak. Na Marylin NEM indult el :D De mennyire cuki már, hogy mindenki rohan, ő meg ott pislog a fűben :D



2020.04.03

Misunkára is ráfért egy nagyon alapos fürdetés, a szőrét meg azért lapítottam a kis testére, mert mindenki folyton lekövérezi az óriási szőre miatt, nem mintha érdekelne mások véleménye, de azért itt a bizonyíték, hogy a kutya kondíciója tökéletes, csak egy kis szőrtúltengésben szenved :)



Annyira de annyira gyönyörű, imádom ezt a kiskutyát ❤️ A frissen fürdetett állapot nagyon rövid ideg tart, imádja ha koszos lehet, nem is értem :D




Báláról lassítva leugrós, borderes, golden retrieveres :D



Az aznapi sétacsapat: Bailey, Marilyn, Diesel, Tigi, Misu, Logan, Vatra és Nafta 💚








2020.04.09

Misu nem túl jó szokása szerint a drága jó anyukáját tépi, most a kozmetikában, az meg hagyja neki...




Aznap volt a kiskutyák alomtesztje is ahol Reni készített csodás képeket nekünk. ITT NÉZHETITEK meg, ha még nem láttátok :)


2020.04.10

Unatkoztak a kozmetikában. De Misunak az a kitekert alváspóz az valami fantasztikus, az sem zavarta, hogy ott a pihe az orrán :)



2020.04.12

Hét hetesek a Z alom kiskutyái, ITT OLVASHATÓ a róluk készült akkori poszt. 


2020.04.15

Koplalónap, vagyis nem egészen, mert egy kis szürkemarha bordát azért kaptak rágcsálni és ilyen szépen várnak az engedélyre, hogy ehessenek. 



2020.04.16

A mai menü marha szegycsont volt nekik sok porccal és marha nyesedékhús, imádják. 






2020.04.18


Összejöttünk három kollégámmal és rögtönöztünk magunkat egy kutyakozmetikus szemináriumot, melyről ITT OLVASHATSZ bővebben, ha szereted a border collie, golden retriever, uszkár vagy a bedlington terrier fajtákat :)



2020.04.19  

Költöző Z almunkról íródott poszt, ha még nem láttad, akkor ITT OLVASHATÓ

Érdemes megnézni, hiszen ebben a korban a legaranyosabbak a kiskutyák, és készült róluk "néhány" kép :)


2020.04.29

Szokásos Misu Naftát tépi. Ami nekem egyre feltűnőbb, hogy egyre szőrösebbek :D



2020.04.30

Ez a fej... Tigi általában nem barátkozik a vendégekkel, de ez a mentett kiskutya még őt is elbűvölte és olyan, mintha azt kérdezné a szemeivel, hogy: "Anya, ugye megtarthatom, olyan aranyos!!!"



Április nagyjából ennyi, vagyis igazából nagyon sokat sétáltunk, csak nem fotóztuk mindig végig :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése