2020. február 2., vasárnap

2019.10.18 - Standardképek az X alomról és a kiskutyák költözése :)

Október vége felé, amikor a kiskutyák 8 hetesek lettek, elérkezett az ideje, hogy lassan mindenki (khmm... MAJDNEM mindenki) elköltözzön az új családjába. Az első költőző kölyök gazdája, és az alom apjának a tulajdonosa együtt jöttek el babalátogatóba, és így mivel volt segítségem, csináltunk róluk egészen tűrhető standardképeket is, ráadásul születési sorrendben. 

Kimbo - Xplorer Of Worlds at Wendigo's Wind





Misu - Xciting Adventures at Wendigo's Wind





Xaro - Xander Cage at Wendigo's Wind




Lego - Xtraordinary Edition Of Slaven at Wendigo's Wind





A másik büszke nagyi Legoval :D



A gazdi a gyerekkel :) Ő már aznap elköltözött, de marad hozzá némi közöm nekem is :)



Zénó - Xtreme Darkness Of Love at Wendigo's Wind 






2019.10.20

Aznap költözött el a második baba is, méghozzá nem is közelre, egyenesen Csehországból érkeztek a gazdik, a kölyök a Czech Efebie kennel kis családját erősíti majd :)





2019.10.23

A harmadik kiskutya és az új családjának egy része. Az imádat azóta is tart és kölcsönös, gyanítom ez így is marad :) Ő a legszőrösebb kiskutya az alomban, kíváncsi leszek mi lesz belőle :)





2019.11.09

Zénó egy kicsit később igaz, de szintén megtalálta az igazi és tökéletes gazdit. Kicsit mindig tartok a kezdő gazdi - border collie párostól, de ők is bőven bizonyították, hogy ez most is alaptalan volt. Tökéletes páros! 



Gondolom feltűnt, hogy Misunak nem írtam gazdit :) Van neki, én... Ezt már jó sokan sokkal előbb megmondták, hogy én kimondtam volna, de most már tuti, marad. Szerintem a kérdés, hogy bánom-e, eléggé költői... azt meg majd meglátjuk mi lesz belőle, mert hát a testvére 8 hetesen jobbat mutatott, és őt is megtartottuk Gabinál, de valami oknál fogva úgy alakult, hogy maradt. De erre a kutyára jó ránézni, jó hozzáérni, penge agya van, alkalmazkodik mindenhez, imádom... a képen 5 hónapos múlt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése