2019. október 1., kedd

2019.08.06 - Séta Minivel


Amikor egy kölyköm visszajön, hogy meglátogasson az mindig nagy öröm számomra, ilyenkor próbálom úgy alakítani a programot, hogy készülhessenek az állatkáról normális képek is. Néha azért szabotálják a kísérletet a négylábúak, de többnyire azért sikerül. Most Mini, hivatalos nevén Wild Velociraptor at Wendigo's Wind látogatott meg az egyik gazdival és ha már itt volt, akkor a csap alá is bedobtam egy wellnessre, rá is fért, mert erősen vedlésben érkezett, így most legalább nem hullik szanaszét a szőre sehol. Vagy legalábbis mérsékelt mennyiségben.

A terv itt az volt, hogy lőjünk egy szép családi fotót, Mini és a szülei címmel. De erről a képről mi az ami azonnal eszembe jutott, ahogy fel is tettem a képet a kutyák oldalára. "Amikor próbálsz jó képet vágni a családi fotón, de a szüleid égetnek." Hát nem olyan?





Minit is fotóztam csak úgy magában is. Szakadt kabátja van így nyár derekán, de ez ilyenkor teljesen normális. A feje viszont álomszép lett. Tigi szépsége, Vatra elvetemült arckifejezésével, nem győztem gyönyörködni benne. A legszebb az egészben, hogy már a törzskönyve 5. generációjában is saját kutyáim vannak. Ez valahol a tenyésztői munkám eredménye, és tetszik, amit látok. 












Csináltunk olyat is, ahol a végén kimondom a mehetsz vezényszót, erre az enyémek rakétasebességgel lőnek ki, vicces, hogy Mini ezt nem ismeri és döbbenten ott marad még egy darabig a helyén, de aztán csak elindul :) Az enyémek arcára meg mintha az lenne írva, hogy hagyjuk itt gyorsan, hátha nem ér utol :D







Gazdis csoportkép :) Mert ilyen is kell természetesen :)




Volt egy kis gond a képekkel, valamiért a google képtárban egyesével engedélyeznem kellett az albumokat, eddig ezt nem kérte. De most már bízom benne, hogy minden megfelelően működik, amennyiben hibát találtok kérlek jelezzétek nekem bármikor. Az előző poszt linkje pedig ITT ELÉRHETŐ, megéri megnézni már csak azért is, mert boldog kutyák képei szerepelnek benne ❤️♥️❤️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése