2019. október 27., vasárnap

2019 szeptemberi összefoglaló

Szeptember gyakorlatilag a kicsikről szólt szinte teljesen. Imádom őket, szagolgatom a kis szőrüket, nézem a játékukat, a növekedésüket. ez az időszak megismételhetetlen ❤️ Ketten közülük még szerető és nagyon fontos, hogy sportos, aktív gazira várnak.  Ezeken a linkeken meg tudod nézni őket és az oldalon tudsz üzenetet is írni. Az egyik a kis kormos képűm, Xtreme Darkness Of Love a másik pedig a kis tricolor Xciting Adventures.  Hamarosan kerülnek majd még fel róluk képek ide is, és a kutyáim oldalára is, ahonnan a kölykök albumait linkeltem. Nagyon sok videó is készült róluk, illetve képek, itt van minden, a Nikonnal készültek pedig kicsit később :)

2019.09.04

Lógnak a szeren, meg alatta, meg mindenhol :) Furcsa fogalmuk van a kényelemről, de hát ha nekik így jó, akkor nekem is megfelel. 





Tigi így mosdatja a kistestvéreit, mindegyiket és folyton. Mint az anyjuk :)



2019.09.05

Kicsi feka állat majdnem elalszik már, de közben azért morogni kell a többiekre ❤️



Cérnahangon ugató, morgolódó kis társaság :)



Aznap kedves vendég volt a kozmetikában is, Bacca kutyám fia, aki már szintén nem mai gyerek. A megszeppent arc azért van, mert tudta mi vár rá, borzalmas fürdetés és szárítás :) Na de ráfért már és szép lett utána nagyon. Ő Dudu, vagyis Overdose at Mel N' Roses.




2019.09.08

Még nincsenek 3 hetesek, de jönnek a hangomra simogatásért ❤️ Imádom őket, egytől egyig.



Nagyon kemény csaták folynak már a kölykök között, szinte ijesztő a hangjuk ahogy próbálják a másikat megfélemlíteni :) Ami viszont tuti, az az, hogy rettenetesen aktív csapat lesznek :)




Ezeket a képeket a kertben csináltam róluk, fotózás folyt közben, csak az apjuk gazdája rém kíváncsi volt rájuk, így közben telefonnal is megörökítettem őket, amiket azonnal küldtem is tovább a másik nagyinak. Azért ezek között is lettek nagyon aranyos és viszonylag jó képek, így megmutatom őket. 















2019.09.14

Kis fekete állatka eldöntötte, hogy ő mindenképpen elzavarja Vatrát a helyéről, sikerült is neki, addig rángatta a petbedet, ameddig Vatra meg nem unta :)



2019.09.15

A videó maga nagyon rossz minőségű, de az amit ez a tűzvörös ribi művel rajta, az a szerencsétlen kanok akaratos gyalázása :D  Éppen tüzelt,  de az, hogy így bánjon szerencsétlen Logannel, az több a soknál...



Kiskutyák Naftával a kertben ❤️ Ismerkednek mindennel ❤️ 




2019.09.17 

Stifler most napközben nálam van a kozmetikában, így muszáj egy kicsit fárasztani, amikor van rá idő, erről rendszeresen csinálok ilyen videókat, amiket aztán Stifler másik mamája meg is kap, hogy legyen mit néznie munka közben, hátha unatkozik :D




2019.09.18

Stifler arca, amikor megmondtam neki, hogy ma itt fürdés lesz, mert lefosta a szőrét :D




Az első etetések egyike. Nagyon nagyon sok teje volt Naftának, így a kiskutyák csak napi kétszer kaptak tápot, mert nem voltak hajlandóak megenni a napközbeni adagokat. Itt is már elnyammogják a végét és inkább jönnek simogatásért. Gyönyörűek, okosak, borzasztóan lehet szeretni őket ❤️



Ezt csak azért mert übercukik, főleg a kis Feka meg a második tri szerepelnek ebben a videóban, de hát mindenki ❤️❤️❤️





2019.09.19

Megyünk valahova? Vagy kaját hoztál? 



Anulu aznap (U Can't Touch This at Wendigo's Wind) a kozmetika után, most nem volt nálam a Nikon, meg siettünk is, így csak ilyen gyors kép emléknek :) Majd jön még a kisfiam, szerencsére sűrűn látom őt is :)



Utána még egy agyament jószág, persze saját termés mi más is lenne :D Mása, azaz becsületes nevén Shook Me All Night Long at Wendigo's Wind. Csak egy cseppet kattant épp amennyire kell ❤️







Készült a kicsikről ilyen kézben lévős, kézrágcsálós videó is, hogy meg tudjam mutatni az apjuk gazdájának őket egyesével, mert egyébként nem maradnak nyugton két másodpercre sem. Kicsi ördögfajzatok. ❤️ Főleg Diablo, aki úgy harap, mintha az élete múlna rajta :D















2019.09.22

Kicsi Legoról még egy :)





Behívás, alig múltak négy hetesek és így jönnek ❤️



Xander Cage a négy és fél hetes vaddisznó :D Imádom a kitartását és hogy ilyen kis minigyilkos ❤️



Nagyon jó nézni, ahogy napról napra fejlettebbek, erősebbek. Rengeteg játszanak egymással és most már a nagyokkal is sokszor :)




Kivittem őket már a kertbe is, legyenek csak levegőn, napfényen, igazából egyelőre a tejbár jobban érdekelte őket, mint a kert :)





Apró, mérges kormos jószág, Xtreme Darkness Of Love at Wendigo's Wind :)



Kis tri őrültke, Vatra farkát óhajtja épp kicsit megtrimmelni, Xtraordinary Edition Of Slaven at Wendigo's Wind :D




Cukiskodnak ❤️

 


A 16 éves és közel négy hónapos Neccot rendszeresen ellepik a kiskutyák, egy kicsit hagyom nekik, mert Nyanyus szereti őket, de azért a korára való tekintettel, inkább ő csak pihengessen. De nagyon aranyos a kicsikkel. Sajnos a légcsőszűkület már sokszor megnehezíti az életét, de ameddig eszik, és jó a kedve, addig mindent megteszek érte, hogy jól érezhesse magát. Nem várok csodát, nincsenek illúzióim, nincs túl kirobbanó formában, de ennyi idősen örülök, hogy itt van ❤️❤️❤️




Lego megpróbál egyben lenyelni egy másik kiskutyát :D





2019.09.23

Vatra csak tűr és tűr egészen addig ameddig egy tűhegyes fogacska nem mélyed a fülébe :D Akkor odacsap de azért finoman :D



Farokcsóváló szemtelen kiskutyák, meg az őket szorgalmasan nevelő Vatra, aki a végén fénysebességgel repül ki az ajtón XD



Játszanak, rágják Logant, rágnak engem, rágják az egész világot. 



Bolond kiskutya cibálja Neccot, aki ezt hagyja nekik türelmesen. Én viszont azért ezt nem szoktam nekik sokáig hagyni, mert az öreget már ne szekálják. 



2019.09.24


Stiflerrel átmentünk kicsit beszélgetni a szembeszomszédhoz, ameddig a másik mamáját vártuk, mire olyan szépen megállt, hogy megörökítettem és elküldtem Évinek is. Csak úgy. 




Aztán elmentünk kávézni, ahol is, hogy is mondjam... a kutyának kutya jó dolga volt :D



Xander Cage imád ilyen harcolósat játszani bármivel. Seprű, labda, törölköző, bármilyen játék. Szuper kiskutya lesz belőle :)





Az első nyers etetéseikről vidik nagyon szépen esznek, és jó nézni őket. Ilyeneket hozok majd még, mert nagyon szeretik a nyers ételt rágcsálni. 





Még kajás videó, bár ez most Tigiről. Néhány hete szó volt az egyik borderes csoportban arról, hogy a kutya odakap a gazdájának evés közben. Ezért készítettem ezt a videót arról, ahogy simán elveszem a kutyáim szájából is a húst, és hogy ez mennyire természetes, azaz annak kellene lennie, csak sajnos szerintem a kutyások 80%-a ezt nem tudja probléma nélkül megtenni. Pedig nagyon egyszerű...




Ugyanez Logan és Nafta verzióban :)




2019.09.25

Na szóval, öreg kutya nem vén kutya... Necco besétált a pulykafarhát szállítmány kellős közepébe, a kis hátsóját ráhelyezte az egyik ládára, mondván, az az övé, a másik felével pedig enni kezdett. Kényelmes és hasznos. Okos kutya :D




2019.09.26

Bajnokok reggelije, na jó azért nem kapott meg egy két kilós pulykafarhátat teljes elfogyasztásra :) De néhányat így egyben hagytam, hadd rágódjanak rajta, nem árt a fogaiknak, meg amúgy is nagyon élvezik. 



Kiskutyák a kertben, megy a játék ezerrel 



2019.19.27

Benne vagyunk a... ha nem is a TV-ben de az újságban :D Igaz, csak egy hirdetési újság, de akkor is jó látni. A kozmetikám, egy megvalósított álom, ahol a hobbim a munkám. :) 



Marhaporcot rágcsáló kiskutyák



2019.19.29

Itt pedig már pulykafarhátat marcangolnak :)



2019.09.30

Stifler a kozmiban, amikor épp megkísérli meghódítani egy vendég szívét, természetesen szuka kutyáról van szó, bár rég ivartalan, de Stiflert ez egyáltalán nem zavarja :) Minden szukával ezt műveli, szerencsére a legtöbben vevők is a játékra, mostanában több ilyen videót is csináltam, szép lassan meg is mutatom majd őket :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése