2019. szeptember 27., péntek

2019.08.02 - Halászi kirándulás



Augusztus elején végre ki tudtunk mozdulni egy kicsit a kutyákkal. Rám írt néhány régi ismerős, hogy ott vannak Halásziban, ahol régen emlékezetes táborokban vettünk részt. Ajj de még milyen emlékezetesekben :D Most csak egy fél napra mentünk, de bejártuk azokat az utakat, találkoztunk újra azokkal az emberekkel, akik évről évre kitartanak, és végre mozogtunk egyet a kutyákkal is. 

Pont azon az úton, csak egy kicsit más összetételű falkával. 



Mondtam Évinek, hogy próbáljon meg célozni is azzal a labdával, hát :D  nem mindig sikerült a dolog, de azért születtek klassz képek. 



Logan a vizipatkány



Rengeteg ilyen kép született, ahol gyakorlatilag semmit se lehet kivenni a kutyákból, csak egy nagy vizes szőrforgatagot, de itt azért az is látszik, hogy Diesel kapott egy büdös nagy vizes pofont valakinek a farkával :D A többin pedig általános vízparti ökörködés látható :)








Meteor csapódott a vízbe, de lehet, hogy csak Tigi volt. 




A labda szent és sérthetetlen. Általában Tigi éri utol, aztán Logan valahogy elveszi tőle és hozza nekem. Ez már ilyen rituálé náluk, mindegyiknek megvannak a maguk kis lökött szokásai ♥️ Tigi vizes kis testére nézve, nekem nem az jut eszembe, hogy kövér, pedig néhány héttel előtte egy bíró lekövérezte a kiállításon :D Pedig ez a kutya tömör izom. 




Vízbe becsapódós és egymás szájában labdára vadászós képek, ezeket nagyon szeretem :) Nem akarok mindegyiknél külön írni, hogy mi van rajta, hisz látja mindenki. Viszont érdemes pár másodpercig elidőzni az arckifejezéseiken, mennyire önfeledten boldogok, mennyire élvezik az életüket ❤️


























Stifler életében először merészkedett be ennyire a vízbe, a falka varázsa őt is magával ragadta és nem akart kimaradni a buliból. De azért látszik a fején, hogy még egészen bizonytalan abban, hogy mire is való ez iváson kívül. Pedig nyáron a vizes partik annyira jók ❤️ Idén nem sokban volt viszont részünk, nagyon de nagyon sokat dolgoztam, de jövőre ez egy kicsit másként lesz szervezve. Nekik és nekem is kell a lazítás.






Vatra egy igazi vizipocok, azért nem vizipatkány mert annak kicsi :D De olyan kép is készült, ahol ő meg Tigi a vízen járnak, ez is nagy kedvencem közülük. Ők ketten a leglátványosabban őrültek, ha arról van szó, hogy vízből kell a labdát kihozni. Itt sem akarok minden képnél magyarázni, csak gyönyörködöm bennük és jól szórakozom a két gyagyáson ❤️
















A végére pedig az, ami sose maradhat el, a kirándulás aktuális résztvevőinek csoportképe és az abból történő kilövés. Utóbbinál Vatra szemeit figyeljétek, elég brutális. A learatott gabonatábla ideális háttérnek bizonyult, viszont eszembe juttatta azt is, hogy mindjárt vége a nyárnak. Úgy suhant el ez a pár hónap, mintha csak egy pillanat lett volna. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése