2019. február 6., szerda

2018.10.18 - A V alom már 10 napos :)

Amikor a picik 10 naposak lett, meglátogattam őket Orsiéknál. Gyönyörű kiskutyák. A fotókkal nem vagyok maradéktalanul elégedett, de azért a lényeg látszik, hogy csodaszép alom :)

Von-tolla at Wendigo's Wind - bluemerle kan, azóta már a becses Logan Junior névre hallgat, a nagyapja után :)

Mindig el szoktam mondani, hogy a kölykök honnan kapták a neveiket, általában zenei témában találok klassz neveket, de néha máshonnan is. Von-tolla a Dzsungel könyvének kevéssé ismert részeiből van, azaz ha jól emlékszem a filmben ezzel nem is találkozhattok. Íme a magyarázat.

 "Jó vadászatot! Von-tolla a nevem - volt a válasz. Azt jelentette ez, hogy magános farkas, aki maga küszködik magáért, párjáért, kölykeiért valami elhagyatott tanyán, ahogy sok farkas szokta délvidéken. Von-tolla: ez a név annyi, mint Kívülálló - aki minden csapaton kívül áll."













Van Helsing at Wendigo's Windbluemerle kan, nemes egyszerűséggel Raptor lett aztán. Zseniális egyébként. El akartam sütni a Velociraptor nevet is, szerintem állati lett volna, de Orsi szerint nem olyan vadállatok, így aztán tartalékos név lett egy Vatra babának :)

Nem az első kölyök kap filmből sem nevet :) Ezeknek a piciknek a nagyapja Logan, aki most már 11 éves is elmúlt, de a nevét az X-men filmek Loganjéről kapta. Van Helsinget pedig ugyanúgy Hugh Jackman játssza, csoda hát, hogy a pici szörnyvadásznak ezt a nevet adtuk, ha már a névadója örök kedvenc? :) (Na meg a W alomban is lett egy Wolverine... ha már :D )












Valkyrie at Wendigo's Wind - fekete-fehér szuka, aki most már Zserbó :) 

Valkyrie a norvég mitológiában egy szellem, tetszett a név, igazából ennyi. Több, mint egy éve várt rá a családja, végig izgulták velünk Lexie majd Nafta fedeztetését és üresen maradását, aztán a következőket is, amiből aztán már születtek ezek a babák. :)














Volcano Suns at Wendigo's Wind - fekete-fehér szuka, most már Raven :)

Az egyetlen akinek ebben az alomban most zenei ihletésű neve lett. Ez is elég szokatlan, de most így alakult. A hívónevét is imádom! :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése