2020. szeptember 24., csütörtök

Logan és Vatra

Van egy gyönyörű hely a közelben, ahova ki szoktam menni a kutyákkal. Mindig csak egyet vagy kettőt viszek, mert ez a hely tulajdonosának a kérése, hogy ne hagyjanak a kutyák maguk után semmit, hatra meg azért nehezebben figyelek. Viszont remek hátterek vannak, ahol a kutyák nagyon jól mutatnak. Júliusban, bár voltam kinn többször, képek Loganről és Vatráról készültek csak Nikonnal, itt láthatjátok őket ❤

Azért ezeken a képeken már erősen látom, hogy Logan nem az a suhanc többé aki 10-12 évig volt. Lassan betölti a 13-at és bár jól van, azért valahol szomorú ez, hogy így elrohant ez a néhány év, még csak most született, emlékszem rá... viszont az nagyon jó, hogy ennyi idősen is egészséges, aktív és életvidám :)








Vatra meg egy tűzgolyó, Vatrakéta, elmebeteg állat. Itt a tónál is csak annyit mondtam neki, hogy vízbe, aztán azt hallottuk hogy trapp-trapp-trapp-trapp CSOBB :D Aztán onnantól kezdve nem is láttam a kutyát vagy negyven percig, addig folyamatosan csak úszott :) Ezeken a képeken, legalábbis az elsőkön teljesen komoly kutyának tűnik, de ez megtévesztő és csak a kép erejéig van így. Egyébként simán hülye, ahogy azt a következő képeken be is mutatja :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése