2018. december 29., szombat

Még egy kicsi nyár vége

Pár kép még nyár végéről, ősz elejéről :) Ugyan az oldalamon már szerepeltek, de hát innen sem maradhatnak le. Itt az elején Vatra, aki rászokott a nyáron, hogy a korlát alatt átbújva a lépcsőn héderezzen, otthagyva a hulló szőrét, meg az esetleges sarat. Ennek megakadályozására került fel a lépcsőre az a néhány tüzifának készülő hasáb, ám Vatra kedvét ez nem vette el semmitől :) Feljönni nem tud (de... fel tud ha akar, átugrik felette, de ez egy következő sztori) de napozóágynak használja a fahasábokat azóta is... nekem erről egyből az a mondás jut eszembe, hogy ha az élet citromot ad, kérj hozzá tequilát. Vatra így él. Imádom :)

DSC_6114_s


DSC_6109_s


Nyár végén rengeteg dinnyénk volt a kertben. A kutyák meg imádják :) Akkor és ezért születtek ezek a képek. Édes kis Jessie itt még nagyon is jól érezte magát, azóta meg már nincs velem :( 
Az alsó kép felkerült szintén az oldalakra, azzal a szöveggel, hogy "ragadozók, csak most elfelejtették" Természetesen egy rakat ember ebbe is belekötött, hogy a kutya már nem ragadozó, hanem mindenevő, de ilyenekre már nem reagálok, ha nem értik a kép lényegét, akkor vitatkozzanak csak magukkal vagy egymással. Mostanában sok ilyen van. Egyébként rendszeresen esznek a kaja mellé zöldséget, gyümölcsöt, gyakorlatilag mindent szeretnek. A dinnyét azt így natúrban kapják mindig, a zöldséget azt mindig lereszelem nekik, hogy valamit meg is tudjanak emészteni belőle. Erről is sok sok vita van különböző fórumokon, hogy nem kell nekik az a vitamin, csak a rost miatt adjuk, de szerintem meg igenis hasznosul belőle vitamin, ásványi anyag, enzim is. Én a halat is egészben adom nekik, belestől, belsőségestől és ha tudok szerezni akkor a tyúkot is, sőt volt, hogy marha illetve birkagyomrot ettek úgy ahogy volt. Belegondolva az a legtermészetesebb. Tervezek erről majd még írni bővebben, főleg az újdonsült gazdik kedvért. :) Csak győzzétek kivárni :)

DSC_6646_s

DSC_6659_s


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése