2018. január 9., kedd

2017.09.17 - Kenneltalálkozós képek - Hogy csináljunk csoportképet?

Na ez nem egy egyszerű feladat. Adott húsz feletti létszámú border collie, meg egy yorkie, akiknek egy része nagyon fiatal, még kölykök és még nem tudnak helyben maradni. Hogy veszel rá húsz kutyát, hogy helyben maradva egy felé figyeljenek? Ha kaját lóbálsz, lesz aki felkel és kiveszi a kezedből, ha nyávogsz, fele elindul macskát keresni, ha fura hangokat adsz ki, lesz aki a nyakadba ugrik örömében, sehogy sem egyszerű ez tehát :) Igazi csapatmunkával kellett összeraknunk a dolgokat. Anna werkfotókat készített, így utólag elég vicces volt az egész, Reni próbálta elkapni a sokszor egy másodpercre nem nyugvó kutyákat, én meg segítettem a gazdiknak, hol itt, hol ott, hogy háááátha ott marad az a kutya... Na nézzük a képeket :) Ez a poszt nem született volna meg Anna nélkül, mert én itt nem értem rá fotózni...Itt már alakulnak a dolgok, Nova milyet beleásít :)

IMG_2946


Mennyiiii kuuutyaaaa :) és milyen szépek :)

IMG_2896

IMG_2904

IMG_2907

IMG_2915

IMG_2883


Mazsola elhagyta a helyét 

IMG_2926

IMG_2942


Feszült figyelem a fiúktól, Meido, Stifler, Tigi

IMG_2940


Orli, ő Nafta tesója, ők jöttek talán legmesszebbről, Ausztriából :)

IMG_2937


Percy :) az egyetlen összezördülés az közte és Stifler között történt, de nem láttuk ki kezdte, szerintem Stif. Hajlamos parasztnak lenni néha, de dolgozunk rajta :)

IMG_2936


Nova és Orli

IMG_2932


és Kida

IMG_2930


Ez előtt volt a naptárfotózás is, ott is csinált Anna képeket a többiekről közben :)

IMG_2889

IMG_2867


IMG_2855

IMG_2857
Hogy mi lett a végeredmény????  :) Klasszul sikerült! A srácok pedig? Spy, Monty, Seth, Dylan, Cody, Rozál, Mázli, Maru, Meido, Stifler, Tigi, Vatra, Nafta, Diesel, Logan, Royette, Mazsola, Nova 1, Delta, Kida, Nova 2, Orleane és Percy :) Sajnos jó néhányan lemaradtak, akik ezen a napon nem voltak, de majd legközelebb.

Akik ott voltak, azoknak pedig egy kis ajándék, amit Reninek köszönhetünk, a csoportkép letölthető, nagy méretben, Nektek, EZEN A LINKEN 

1WW-csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése