2022. szeptember 11., vasárnap

Wendigo's Wind E2 alom július

Az E2 kiskutyáink nagyon gyorsan felcseperedtek, elrohant ez a néhány hét. Ez az utolsó olyan poszt, ahol együtt látjátok őket, hiszen a hónap végén elköltöztek az új gazdikhoz. Ők már mind az új családjaikban élnek, de most, amikor ezt a posztot szerkesztem (szeptember elején...), vannak még elérhető kiskutyáink, nagyon különlegesek, nagyon aktívak és nagyon nem kezdő gazdik kezébe. Mindig késésben vagyok a képekkel, nagyon igyekszem, de a saját albumuk ITT lesz a Facebookon, akinek esetleg érdekes lehet :) Na de a kis kitérő után vissza az E2 babákhoz :)


2022.07.02

Vatra még a gyerekei nevelését is elvicceli :D Imádom, hogy ilyen hülye :D





2022.07.04

Néhány videó a kölykökről, vigyázat, bele lehet feledkezni :D Én nagyon szeretem a kölyökvideókat, hiszen egy picit megmutatja milyen is lehet a kölykök temperamentuma, ha nem is egészen olyan, mint amikor ott van közöttük az ember. 













2022.07.05

Táplálkoznak. Persze mindenkinek ugyanaz a tál kaja kell... majdnem. Egyébként, amikor kialakult, hogy ki hova költözik, és kiderült, hogy lesz egy gazdi, aki nyersen etet, ahogy mi is, illetve akkor már tudtuk hogy Eagle Spirit marad Adrinál, ez a két kiskutya már babaként sem tápot, hanem nyerset kapott, így a kezdetektől barfos kiskutyák. Természetesen nem ítéljük el azt sem aki táppal etet, nekem is van itthon tartalékba illetve utazáskor, ha nem tudom megoldani a friss ételt nekik nagyon jól jön, de akinek van rá lehetősége, etessen nyersen, persze ez nem azt jelenti hogy elérakod a csirkefarhátat oszt' kész, azért ennél egy kicsit bonyolultabb, de ez most nem az a poszt :)




2022.07.08

Megint néhány videó és kép a kicsikről :) Van ebben játszós, kajálós, egymást cseszegetős, betekintés a kicsik egy napjába :)











2022.07.09

Kaptak a kicsik egy ilyen tépni való kutyajátékot Alíztól, nagyon tetszett nekik, húzták-vonták szegényt, nem is élte túl a kutyafalkát, bár gyanítom a videó alapján, hogy a nagyoknak is erősen köze volt a játék darabokra cincálásához :D Még mielőtt megszólal bármilyen kanapéállatvédő, semmilyen játék nem marad előttük felügyelet nélkül, amiből esetleg lerághatnak és lenyelhetnek darabokat!




2022.07.11

A mai napon a kiskutyák megkapták az első oltásukat, megvizsgálták őket, hogy mindenki egészséges-e illetve megkapták a mikrochipet is a nyakukba. Innentől regisztrált babák. Adom is be a kérelmeket, hogy időben elkészüljenek a törzskönyvek. (nem fognak, soha nincsenek kész hamar)




2022.07.12

Csak életképek :)





2022.07.14

Kaptak a kicsik egy szárított cápát, először nem igazán tudtak mit kezdeni vele, de aztán rájöttek, hogy ehető :D



2022.07.19

Hűha, csomag érkezett nekünk! :) Adri rendelt nekik kifejezetten babáknak való sampont, hiszen költözés előtt a kicsik meg lesznek fürdetve, mert minden kölyökkutyának különleges tehetsége van ahhoz, hogy koszos legyen. Belelépnek a kakiba, belemásznak a nekik kitett medencébe, összenyálazzák egymást abba beleragad a por, és még sorolhatnám :D A kölykök a jelek szerint mindenről is azt gondolták, hogy ehető és nagyon élvezték a csomagolással, dobozzal való játékot is :)










2022.07.23

Hát eljött ez a pillanat is, az első kiskutya, Edge Of Glory at WW elköltözött. Barátainkhoz került a Bariguard farmra, az apja mellé, és most már Nikita a becsületes neve. Sajnos nem tudtunk találkozni, mert én délelőtt még dolgoztam, csak az után tudtam indulni Érdre meglátogatni a kölyköket. 



A "maradék" velem :D Hát imádtam őket ❤❤❤ Vatra aznap hazajött velünk, kicsit tartottam attól, hogy majd keresik a kölykök, illetve Vatra is őket, de ez nem így volt, ők annyira a mának élnek, példát kellene vennünk róluk. 



Ez a gézengúz Eagle Spirit at Wendigo's Wind, ránézek és Vatrát látom, de nem a kék szemei miatt. Ő a miénk marad Adrinál fog lakni és az ő idegeit cincálja szét nem az enyémet. :D



2022.07.25

Ezzel a két képpel köszönünk el a kicsiktől és ettől a poszttól, természetesen nem örökre, csak ezen a napon két hónaposak, mindenki napokon belül megkezdi az új életét az új családjában, Nikita már ott is él, az ő képe már Alíztól érkezett, a többiek pedig még együtt. Azért nincs rossz dolguk na :D Ezúton is köszönöm Adri és Szabi, hogy bevállaltátok átok Vatrát, aki mint kiderült nem is olyan átok, teljesen kulturált lényként viselkedett, kizárólag kaját lopott az ott töltött idő alatt. A kölyköket persze továbbra is látjátok itt a blogon és a facebookon is :)




Hogy Adriéknak egy perc nyugtuk se legyen... azon a napon, amikor Vatra kölykei két hónaposak voltak, Narancs is úgy döntött, hogy itt bizony ma szülés lesz :D Folytatás következik az F2 alommal :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése