2019. augusztus 8., csütörtök

2019.05.18 - Pápa 2 x CAC

Az év második kiállítása, amin részt vettünk, az első Debrecen volt, mert hát közelebb nem volt :D Az első kiállítás volt, amire a kutyás autónak vásárolt járművel mentem, mintegy tesztüzemként is, eddig jó. Kell még bele épített ketrec, hogy ne csak jó legyen, de azt is megakadályozzam, hogy a kutyaszőr mindent belepjen. Szépen idővel az is kész lesz :) A kutyáknak tetszik, bár még furán néztek rám, hogy nem oldalt kell beülniük az ülésre, hanem hátul a csomagtartóba, de azóta megszokták, most nem kell nyomorogniuk, hanem kényelmesen elférnek mindannyian, és ami még fontosabb, ha kész lesz a ketrec, akkor szabályosan szállíthatom őket és biztonságosan, mert ez a legfontosabb.

Az első néhány még a kiállítást megelőző napon készült, bal oldalon Smart, aki a kapuvári kiállításra szépült, jobb oldalon Nafta, aki Pápára. Ők voltak aznap az utolsók, de megmutatom a többieket is,  akik aznap a kozmetikámban készültek fel, csak mert gyönyörűek :)




Elina, aki Pápán zsenge kora ellenére nem csak az osztályában, de a fajtájában is első lett. :)





Bailey, akit apró baba kora óta kozmetikázok, növendék osztályban kétszer CAC címet kapott Pápán :)



Ő most címet nem ért el, de ezt a képet meg kell mutatnom :D




Saját kutyáim eredménye pedig:

Original Prankster at Wendigo's Wind - Nafta
2 x CAC champion osztályban

Nem rossz, de kell még neki egy fajtagyőztes cím ahhoz, hogy minden itthon begyűjthető chamion címet megszerezzen. Ez azonban csúszni fog, hiszen mire ezt írom, Nafta már a babáit várja :)


Road Of The Prankster at Wendigo's Wind - Stifler
2 x kitűnő, nyílt osztályban

Neki lesz ez még sokkal jobb is, hamarosan többet látom, többet tudunk erre is tréningezni vele. Domináns kan, égbe tartott farokkal közlekedik, ez pedig nem kívánatos a ringben :) 


Wildest Ninja Warrior at Wendigo's Wind - Ninja
2 x Nagyon ígéretes, 2 x Best Puppy

Nagyon ügyes volt ahhoz képest, hogy alig gyakorlás után vittem be a ringbe :) Nagyon tetszik nekem ez a kiskutya, bízom benne, hogy továbbra is ilyen szépen fejlődik és apja nyomdokaiba lép majd. 





Ez a kép pedig azért készült, mert találkoztunk barátokkal is a kiállításon, mégpedig a Forestry Farm kennel tagjaival, így aztán csináltunk egy ilyet is :) A képen balról jobbra: Ninja, Stifler, Nafta, Tristan az angol úriember, Teddy a veterán szépség (ő az én Baccám fia) és Merlin, aki egyben Nafta (apáról) és Vatra (anyáról) féltestvére is. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése