2017. február 8., szerda

2016.11.04 - Családi terelőtréning

Aznap eljött hozzánk Évi Stiflerrel és Bessoval, hogy meglátogassuk Attilát, és lássam Stiflert terelni. Ha már mentünk én is vittem kutyát, hogy kipróbáljuk őket, és hát azt kell mondjam, amit műveltek, az minden várakozásomat felülmúlta. Egészen más velük így dolgozni, mint zárt karámban, sokkal jobb. Minden kutyám látott már birkát, nem is egyszer, mindegyiknek van terelő ösztönpróbája is. Nagyon nagyon szuper volt! Amint jobb idő lesz azt hiszem ezt rendszeressé tesszük majd! 

A részt vevő állatkák, azaz inkább családi kép, mert a kocsiban még Vatra is ott nyávogott :D A képen balról jobbra:

Original Prankster at Wendigo's Wind 'Nafta' - a kölykök anyja
Radical Roots at Wendigo's Wind 'Tigi'
ROAD Of The Prankster at Wendigo's Wind 'Stifler' - avagy a két kis köcsög kölyök
Follow The ROAD at Wendigo's Wind 'Logan' - a kölykök apja
Evianne From Carolyn's Home 'Diesel' - a kicsik nagymamája, Nafta anyja

DSC_2765_small.jpg


Itt pedig a fiúk, akik idióta arcokat vágtak :D

DSC_2769_small.jpg


Először a kölyköket mutatom, Stiflerrel kezdve, akinek a teljes albuma ITT található. Róla elég sok kép készült, nem először látott már barikat, ez látszott is a magabiztosságán, mozgásán.

DSC_2585_small.jpg

DSC_2581_small.jpg

DSC_2573_small.jpg

DSC_2528_small.jpg

DSC_2516_small.jpg


Tigi viszont még soha életében nem látott birkát, azaz de látott, vacsinak tálalva, de élő, meleg, szaladó formájában még nem ismerte ezeket az állatokat. Nagyon tetszett neki a "hatalom" ahogy a barikat irányítani tudta. Kissé még túl lelkes, de mivel babakutya még hagytuk neki. Majd legközelebb már nem engedem :)

DSC_2727.JPG

DSC_2726.JPG

DSC_2724.JPG

DSC_2714.JPG


Nafta az anyuka, itt még eléggé kopaszon nyomta, azóta már medveszőre van, hamarosan olyan képek is jönnek róla :) Itt viszont még gyönyörűen lehetett látni a szépséges mozgását, ezt én inkább utólag csodáltam meg a képeken, mert közben örültem, hogy nem esem hanyatt egy-egy buckán menet közben :D A teljes album ITT.  

DSC_2702_small.jpg

DSC_2678_small.jpg

DSC_2677_small.jpg

DSC_2675_small.jpg

DSC_2660_small.jpg

DSC_2626_small.jpg


A végén pedig Logan, nem volt a legjobb ötlet, hogy én fotózzak menet közben... :D Majd legközelebb Évi kezébe nyomom a gépet, a Naftás képek jobban tetszenek, mint ezek, viszont a kutya mozgása álomszép és a munkája is az volt, szuper ösztöne van... :)

DSC_2564.JPG

DSC_2559.JPG

DSC_2557_small.jpg

DSC_2557.JPG

DSC_2547.JPG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése