2013. október 23., szerda

Halászi kutyástábor 2013. 3.rész

Újoncavatás :)

Hm, hát igen, nagyon szép hagyomány ez Halásziban, hogy az első táboros emberkéket jóóól megszivatják :)
Igazából aranyos játékok ezek, melynek során az újoncok játszanak, mi meg nézzük őket :) Vannak már hagyományos játékok, mint a székfoglaló, ismeritek a játékot, eggyel kevesebb szék mint ahány ember és táncolniuk kell, majd ha elhallgat a zene mindenkinek el kell foglalnia egy széket, akinek nem sikerül az kiesett. Na ezen lehet jókat röhögni, földre esések, egymás ölébe ülések, harc a szabad székekért, figyelni, ahogy a nép koncentrál arra mikor hallgat el a zene, és persze kissé lámpalázasak is, hisz sokan nézzük őket :)

A másik ilyen, amikor van egy szöveg, amiben nagyon gyakran szerepelnek a kocsis, a kerék, a király, a királynő és ilyesmi szavak :) Székekből van összerakva egy szekér, van egy mesélő aki olvassa a történetet, mindegyik szék a szekér egy-egy része, a négy széle a kerekek, elől a kocsis, hátul utazik a király a királynővel stb... A mesélő olvassa a sztorit és amikor elhangzik valakinek a "neve" annak fel kell állnia aztán rögtön leülnie :) Szóval van egy mondat, pl. megy a szekér (mindenki feláll) nyikorognak a kerekek (feláll a négy kerék) a bal első kerék jobban nyikorog (feláll a bal első) hátul ül a király és a királyné (felállnak ők ketten) elől a kocsis meg a lovász (most ezek állnak fel XD) Elég vicces látvány ahogy az újoncok sorban pattognak fel majd ülnek le, mi pedig árgus szemmel figyeljük ki cseszi el :D aki elcseszi az feles pohárban bort kap, amit azonnal meg kell innia XD és ugyebár a mese elég hosszú, a bor meg elég ütős a meleg és az izgalom miatt, így aki béna, vagy izgul az a végére elég szépen nézhet ki XD Remélem érthető így :)

Aztán volt valami hasonló, repülővezetés vagy mi, ahol az újoncnak utánoznia kellett a repülő hangját, a kormányzását, meg ahogy előredől... no ebben a pillanatban került a pilóta székére a vizes szivacs XD amibe szépen bele is ült :D

Itt épp utánoz valami repülőhangot XD

DSC_1727


Tavaly volt sztriptíz is :D az újoncnak minél erotikusabban kellett leszednie a segédcuccot a "párjáról" zenére, asztalon táncolva :) hm, ezt élveztük, kár hogy idén nem volt :) Azért nem volt egyszerű, bot, kar, segédruha... :D Jesszus mennyit röhögtünk :)

Amikor először voltam táborban, akkor volt olyan, hogy bezártak minket egy szobába, aztán egyesével mehettünk ki. Színpadon két ember, mindenféle hülye pózokban, és az egyiket el kellett mozdítanod, szemetebbek kiélhették a perverziójukat is XD aztán jött a feketeleves, cserélj vele helyet :D és jöhetett a következő és így tovább. Remélem ilyen még lesz, mert ezt lenne igazán vicces fotózni :)

Elég jól szórakoznak a nézők is :)

DSC_1722

DSC_1712


Jó volt na, meg jó is lesz, ezeknél a dolgoknál bánom, hogy nem írtam meg frissen a postokat mert sok minden kiesett :) Az újoncavató után pedig hajnalig tartó buli szokott lenni, tánccal, ivászattal egybekötve :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése